Hero kamers

Kamers

De 5 kamers combineren ruwe natuurlijke materialen met een verfijnde afwerking. De perfecte setting om te relaxen met zicht op de bunkers en de polders.

Kamers

Get a room

Concrete never felt so comfortable to sleep in!

Elke kamer is voorzien van een privébadkamer, toilet, flatscreen tv, safe, wifi en airco. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Zelfs badjassen, slippers, handdoeken, badartikelen én haardroger liggen voor je klaar.

Check-in: 2:30 pm
Check-out: 11 am

Field room teaser

Field Room

Nature... at its greatest

Deze ruime slaapkamer (27 m²) beschikt over een dubbel bed. De badkamer heeft een douche en er is een apart toilet. De grootste troef van deze kamer is ongetwijfeld het uitzicht over de velden en de Nieuwe Sluisvliet. Ideaal voor een instant nature boost.

Richtprijs: € 250 per nacht

Bekijk meer foto's
Terrace room teaser

Terrace Room

Cosy, with a capital C

De Terrace room is een ruime slaapkamer (27 m²) met een dubbel bed. De badkamer heeft een douche en er is een apart toilet. Als top of the bill kan je er gezellig chillen op je privéterras van 18 m². What’s not to like?

Richtprijs: € 250 per nacht

Bekijk meer foto's
River room teaser

River Room

What happens at the river, stays at the river

Deze tweepersoonskamer beschikt over een dubbel bed en een badkamer met douche en toilet. Geniet van het fantastische uitzicht op de verdedigingswallen en de Nieuwe Sluisvliet. Who knows what hidden secrets might pop up...

Richtprijs: € 215 per nacht

Bekijk meer foto's
Bunker room teaser

Bunker Room

Feel the bunkers

Deze tweepersoonskamer beschikt over een dubbel bed. De badkamer heeft een douche en toilet. In deze kamer ervaar je het echte Bunkers-gevoel. Filosofeer over het uitzicht op de bunkers en vertel je diepste geheimen aan het grazende vee.

Richtprijs: € 225 per nacht

Bekijk meer foto's
Polder room teaser

Polder Room

Make room to relax!

Vanuit deze ruime slaapkamer heb je een prachtig uitzicht over de bunkers en de historische sluis. De kamer beschikt over een dubbel bed. De echte showstoppers zijn ongetwijfeld het betonnen bad en de gigantische regendouche. Schoenen uit, relaxmodus aan!

Richtprijs: € 275 per nacht

Bekijk meer foto's

Contacteer ons

Ask us questions,
let your heart talk,
write us a love letter.
We would love to hear about you!

Adres
Burkeldijk 18
B-8300 Knokke-Heist

Contact
hello@thebunkers.be
+32 (0)476 70 72 73

Slim vectorobject